In het kort kunnen jullie nu mijn muzikale cariëre hier lezen.


Toen ik 10 jaar oud was begon ik met gitaarles op de muziekschool Parnas in Leeuwarden. Nog steeds heb ik les van de zelfde leraar: Domi Aerts. De eerste gitaar waar ik les op kreeg was een klassieke gitaar, deze gitaar koste toen 35 gulden. In 1998 stapte ik over op de elektrische gitaar. Mijn eerste elektrische gitaar was een zwarte stratocaster van het merk Probe. Mijn 2e elektrische gitaar was een telecaster van het merk Cort. Daarna stapte ik over op een Epiphone SG.

Eind 1999 had ik groepsles samen met Henk Huisman. Samen moesten wij van Domi een nummer ( Little wing - Jimi Hendrix ) instuderen, om voor te spelen op een voorspeeldag begin januari 2000. Deze samenwerking zou het begin worden van de Band Le Mistral ! In het begin speelden wij vooral covers, en langzaam maar zeker kwamen daar mijn eerste eigen nummers bij. Ons eerste echte optreden onder de naam Le Mistral was tijdens de receptie van het huwelijk van mijn zus Angelique in augustus 2000.

In de zomer van 2001 werd de band uitgebreid met de drummer Frans Span. De band ging toen oefenen op dinsdagavond in de popbunker te Leeuwarden. Eind 2001 werd de band opnieuw uitgebreid met de zangeres Klafia Span. Met deze samenstelling ging de band door t/m eind januari 2002. Toen Henk Huisman stopte gingen wij met zijn drieën vanaf 2 februari 2002 verder. Naast gitarist ben ik ook de tekst en muziek schrijver van de band.